Rivièra Maison start met groot leaseconcept

Rivièra Maison legt de laatste hand aan een leaseconcept, dat waarschijnlijk komend voorjaar wordt ingevoerd. Mensen kunnen dan een heel interieur – inclusief stylingadvies – leasen. Dat zegt eigenaar en oprichter Henk Teunissen in een interview met RetailTrends.

Volgens Teunissen komt het geregeld voor dat mensen niet goed weten hoe ze tot een goede combinatie van meubels moeten komen. Of bijvoorbeeld de kleur van de wand is niet de juiste of de laminaatvloer past er niet bij. Rivièra Maison kan er dan voor zorgen dat ‘het gevoel’ klopt, is het idee. Zijn bedrijf heeft al jaren ervaring met het inrichten van hotels en restaurants. Eerder deze maand kondigde Leen Bakker aan dat het binnen een jaar met een leasemodel komt. Maar daar gaat het niet om een heel interieur, maar om banken of boxsprings.

Teunissen wil met Rivièra Maison meer winkels openen in Nederland en Duitsland. In eigen land denkt hij aan steden als Groningen, Zwolle en Eindhoven. In Hoofddorp is afgelopen week de vergrote flagshipstore geopend.

Reacties zijn gesloten.