Etos slaat nieuwe gezondheids-weg in

Etos heeft de Solvo Groep overgenomen, bekend van websites als gezondheidsplein.nl, dokterdokter.nl en ziekenhuis.nl. De drogisterijketen zet zo naar eigen zeggen een belangrijke stap naar een nieuw drogisterijconcept, ‘waarbij fysieke winkels en 24-7 informatievoorziening over gezondheid zijn geïntegreerd’. RetailNews bericht hierover.

Een gouden combinatie, vindt Etos. “Online kunnen mensen informatie, tips vinden en direct zelf afspraken maken met zorgspecialisten. Veelgestelde vragen gaan over soorten hoest, verminderde weerstand, beweging, huidaandoeningen en slaapproblemen. In de winkels van Etos kunnen klanten persoonlijk advies krijgen van een van de 2400 gediplomeerde Etos-drogisten en zelfzorggeneesmiddelen vinden.”

Etos is niet de enige drogisterijketen die zijn dienstverlening uitbreidt. DA profileert zich sinds kort als een plek waar je terecht kunt om ‘je gezondheid beter te managen’. Dat doet de drogisterijketen door meer service-elementen in de winkel toe te voegen, zoals testen en een full-bodycheck.

Reacties zijn gesloten.